Rudina – Emisioni 28 Korrik 2020


Rudina – Emisioni 28 Korrik 2020

19:13 28/07/2020

Best of/ Silva Gunbardhi!

Ndryshe nga herët e tjera, nuk jemi në studion tone, por jemi zhvendosur në ambjentet e bar/restorant “Vila 26 Vishnje” . Ashtu siç është kthyer në një traditë tashmë, përgjatë gjithë kësaj jave do të kujtojmë momentet më të bukura të programit si edhe gjatë muajit gusht do të mund të ndiqni disa nga programet e përgjedhura të sezonit tonë. Ashtu si edhe vjet, nuk do të jem vetëm, së bashku me mua do të jenë edhe disa miq të programit, me të cilët do zhvillojmë biseda vërtetë të këndshme. E ftuara e ditës së sotme, me të cilën do të nisim këtë javë është gazetarja Ilda Lumani- Drejtore e Revistës BORDO. Përveç pasionit të modës, ajo është gjithashtu e pasionuar pas turizmit dhe shpesh herë në revistën “Bordo”, kanë bërë konkurse në fushën e turizmit për të promovuar vende të ndryshme të Shqipërisë.

Best of/Arianit dhe Mrika Nikqi!

Ndryshe nga herët e tjera, nuk jemi në studion tone, por jemi zhvendosur në ambjentet e bar/restorant “Vila 26 Vishnje” . Ashtu siç është kthyer në një traditë tashmë, përgjatë gjithë kësaj jave do të kujtojmë momentet më të bukura të programit si edhe gjatë muajit gusht do të mund të ndiqni disa nga programet e përgjedhura të sezonit tonë. Ashtu si edhe vjet, nuk do të jem vetëm, së bashku me mua do të jenë edhe disa miq të programit, me të cilët do zhvillojmë biseda vërtetë të këndshme. E ftuara e ditës së sotme, me të cilën do të nisim këtë javë është gazetarja Ilda Lumani- Drejtore e Revistës BORDO. Përveç pasionit të modës, ajo është gjithashtu e pasionuar pas turizmit dhe shpesh herë në revistën “Bordo”, kanë bërë konkurse në fushën e turizmit për të promovuar vende të ndryshme të Shqipërisë.

Best of/Vilma Masha!

Ndryshe nga herët e tjera, nuk jemi në studion tone, por jemi zhvendosur në ambjentet e bar/restorant “Vila 26 Vishnje” . Ashtu siç është kthyer në një traditë tashmë, përgjatë gjithë kësaj jave do të kujtojmë momentet më të bukura të programit si edhe gjatë muajit gusht do të mund të ndiqni disa nga programet e përgjedhura të sezonit tonë. Ashtu si edhe vjet, nuk do të jem vetëm, së bashku me mua do të jenë edhe disa miq të programit, me të cilët do zhvillojmë biseda vërtetë të këndshme. E ftuara e ditës së sotme, me të cilën do të nisim këtë javë është gazetarja Ilda Lumani- Drejtore e Revistës BORDO. Përveç pasionit të modës, ajo është gjithashtu e pasionuar pas turizmit dhe shpesh herë në revistën “Bordo”, kanë bërë konkurse në fushën e turizmit për të promovuar vende të ndryshme të Shqipërisë.Të ngjashme