RUDINA – EMISIONI 28 MAJ 2019! – TV KLAN

RUDINA – EMISIONI 28 MAJ 2019!

Emision: 28.05.2019

Të ftuar:

Albana Daka – Nutricioniste
Silvana Mishtaku Jani – Dermatologe dhe Venerologe
Odeta Banushaj – Fashion Blogere
Amantia Mançaj – Blogere Ushqimesh dhe njëkohësisht Instruktore Palestre

Hana Nokshiqi – Kërcimtare “Free Style”

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione