Rudina – Emisioni 29 Korrik 2020


Rudina – Emisioni 29 Korrik 2020

18:30 29/07/2020

Ana Nina, nje marinare e pasionuar pas yoga-s dhe best of!

Përshëndetje! Vazhdojmë të jemi në ambientet e mrekullueshëm në kopshtin e Bar/Restorant “Vila 26 Vishnje”. Edhe sot do të kujtojmë momentet më të bukura të programit, por do ta ndërthurim edhe me bisedë me miq. E ftuara e ditës së sotme njihet ndryshe si “Vajza e detit” duke qenë se prej kohesh eshte dhe marinare, por së fundmi i është përkushtuar edhe yogas. Ka shumë të reja në jetën e Ana Ninës, ajo ka publikuar edhe dy libra…

Leksione yoge nga Ana Nina dhe best of!

Përshëndetje! Vazhdojmë të jemi në ambientet e mrekullueshëm në kopshtin e Bar/Restorant “Vila 26 Vishnje”. Edhe sot do të kujtojmë momentet më të bukura të programit, por do ta ndërthurim edhe me bisedë me miq. E ftuara e ditës së sotme njihet ndryshe si “Vajza e detit” duke qenë se prej kohesh eshte dhe marinare, por së fundmi i është përkushtuar edhe yogas. Ka shumë të reja në jetën e Ana Ninës, ajo ka publikuar edhe dy libra…

“Mos e lexo”, nje liber per femije, Ana zbulon pasionin per artin & best of!

Përshëndetje! Vazhdojmë të jemi në ambientet e mrekullueshëm në kopshtin e Bar/Restorant “Vila 26 Vishnje”. Edhe sot do të kujtojmë momentet më të bukura të programit, por do ta ndërthurim edhe me bisedë me miq. E ftuara e ditës së sotme njihet ndryshe si “Vajza e detit” duke qenë se prej kohesh eshte dhe marinare, por së fundmi i është përkushtuar edhe yogas. Ka shumë të reja në jetën e Ana Ninës, ajo ka publikuar edhe dy libra…
Të ngjashme