RUDINA – EMISIONI 31 MAJ 2019! – TV KLAN

RUDINA – EMISIONI 31 MAJ 2019!

Emision: 31.05.2019

Të ftuar:

Klea Huta – Aktore/Moderatore/Këngëtare

Genti Lasku – Sekretarin e Përgjithshëm të Federatës Shqiptare të vrojtuesve të plazhit dhe shpëtimit në ujë
Stamatia Zyka –  (Vrojtues Plazhi)
Xhoni Fyraj – (Vrojtues Plazhi)

Inis Neziri – Këngëtare

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione