Rudina – Emisioni 31 Tetor 2019

Posta

Rudina – Emisioni 31 Tetor 2019

18:31 31/10/2019

Klaudja Duro – Artiste ne Cirkun Kombetar

Alfred Cako – Studiues dhe Botues (Shtëpia Botuese Helga`s secrets)
Flora Xhemani – Gazetare Turizimi
Altin Bogdani – Psikolog/ Studiues dhe Botues (Shtëpia Botuese Magus)

Migena Selmanllari – Shefja e pasticeri Rekës


OTP
Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
AZHBR
UKT
Grupi
UKT