Rudina – Emisioni 4 Janar 2021Rudina – Emisioni 4 Janar 2021

19:30 04/01/2021

Çfare do te sjelle 2021-shi ne jetet tona? Çfare presim nga viti i ri?

Takohemi së bashku në këtë fillim jave të re të këtij viti të ri, me urimin edhe njëherë e një viti të mbarë dhe të begatë. Fillimi i janarit është gjithashtu edhe periudha kur fillojmë të mendojmë më shumë për planet dhe objektivat që i kemi vënë vetes për vitin e ri, se si do ti realizojmë ato dhe pritshëmritë që ne kemi. Viti që lamë pas ishte një vit shumë i vëshitrë për të gjithë botën, urojmë që ky vit të këtë ardhur i mbarë për të gjithë. Po cfarë presim nga ky vit i ri? Për të diskutuar më gjërë do të kemi në studio panelistët…

Çfare do te sjelle 2021-shi ne jetet tona? Çfare presim nga viti i ri?

Takohemi së bashku në këtë fillim jave të re të këtij viti të ri, me urimin edhe njëherë e një viti të mbarë dhe të begatë. Fillimi i janarit është gjithashtu edhe periudha kur fillojmë të mendojmë më shumë për planet dhe objektivat që i kemi vënë vetes për vitin e ri, se si do ti realizojmë ato dhe pritshëmritë që ne kemi. Viti që lamë pas ishte një vit shumë i vëshitrë për të gjithë botën, urojmë që ky vit të këtë ardhur i mbarë për të gjithë. Po cfarë presim nga ky vit i ri? Për të diskutuar më gjërë do të kemi në studio panelistët…

Çiklisti Ylber Sefa, i zhvendosur ne Belgjike: Synoj Lojerat Olimpike.

Në pjesën e tretë do të kemi në studio një kampion. Ai është kampion i Shqipërisë në sportin e çiklizmit për 4 vjet rradhazi gjithashtu dhe 1 vit kampion Ballkani. Presim në studio Ylber Sefën.


Të ngjashme