Rudina – Emisioni 4 Shkurt 2021
Rudina – Emisioni 4 Shkurt 2021

18:35 04/02/2021

Hetem Ramadani: Si ndikon ushqimi ne sjelljen tone te perditshme.

Sot do të flasim për ushqimin e shëndetshëm dhe pëfitimet që trupi ka nga mënyra e jetesës së shëndetshme. Do të na japë këshilla se si të kujdesemi më shumë për veten tonë sipërmarrësi i suksesshëm dhe themeluesi i Health Revolution, Hetem Ramadani. Ai prej më shumë se një dekade i është dedikuar mjekësisë alternative dhe ka zbuluar mënyra se si të kurojë shumë sëmundje nëpërmjet ushqimit.

Covid-19/ A ndikon menyra se si ushqehemi.

Sot do të flasim për ushqimin e shëndetshëm dhe pëfitimet që trupi ka nga mënyra e jetesës së shëndetshme. Do të na japë këshilla se si të kujdesemi më shumë për veten tonë sipërmarrësi i suksesshëm dhe themeluesi i Health Revolution, Hetem Ramadani. Ai prej më shumë se një dekade i është dedikuar mjekësisë alternative dhe ka zbuluar mënyra se si të kurojë shumë sëmundje nëpërmjet ushqimit.

Shendeti mendor i femijeve gjate pandemise, si t’i mbeshtesim psikologjikisht.

Në këtë pjesë të tretë të programit do të flasim për një teme mjaft të rëndësishme sic është shëndeti mendor i fëmijëve në këtë kohë pandemie dhe si të mbështesim ata psikologjiksht. Bëhët fjalë për një projekt nga Agjencise Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, i zbatuar nga “Save the Children në Shqiperi” në bashkepunim me Ministrinë e Shendetësise dhe Mbrojtjes sociale, Ministrine e Arsimit, Sportit dhe Rinisë. Për të folur për këtë projekt do të kemi të ftuar: Eni Tresa, Specialisten e Shëndetit Publik .

Të ngjashme