RUDINA – ENADA & GERTI ME “LIQENI I MJELMAVE”; ALTIN MICI; HENA TATOO!

RUDINA – ENADA & GERTI ME “LIQENI I MJELMAVE”; ALTIN MICI; HENA TATOO!

23:00 12/04/2017

Të ftuar:

Enada Hoxha dhe Gerd Vaso

Altin Mici – Stilist

Adelajda Gorica – Anëtare e grupit “Indian Spirit Albania”

Të ngjashme
UKT