RUDINA – FILMI I RI I FATMIR KOÇIT DHE ÇIFTI SHQIPTAR RIMARTOHET PAS 30 VJETESH! – TV KLAN

RUDINA – FILMI I RI I FATMIR KOÇIT DHE ÇIFTI SHQIPTAR RIMARTOHET PAS 30 VJETESH!

Emision: 27.09.2016

Të ftuar:

Fatmir Koçi – Regjisor

Fatbardha Topozi – Mesuese e ciklit të ulet, ish-aktore dhe këngëtare
Dhimiter Topuzi – Aktor në Teatrin “Skampa” Elbasan

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

 

Emisione