RUDINA – KOCO DHE BRIXHIDA KOKEDHIMA; DOKUMENTARI I NJE HISTORIE DASHURIE! – TV KLAN

RUDINA – KOCO DHE BRIXHIDA KOKEDHIMA; DOKUMENTARI I NJE HISTORIE DASHURIE!

Emision: 14.02.2017

Të ftuar:

Koço Kokëdhima – Politikan
Brixhida Kokedhima – Business women

Rezart Lahi – Gazetar  
Najada Lahi – Ekonomiste

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*