RUDINA – KUR JETA TE MERRET NGA BASHKESHORTI; “HARDH FEST 2017”!

RUDINA – KUR JETA TE MERRET NGA BASHKESHORTI; “HARDH FEST 2017”!

23:12 05/09/2017

Të ftuar:

Sevim Arbana – Aktiviste për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut, Drejtuese e “Në dobi tës gruas Shqiptare”

Gëzim Tushe – Socilolog

Klodiana Lala – Gazetare kronike

Eksluzivisht/Historia e Merita Bramës, 49-vjeçarja që jeton në Fushë-Krujë, e cila i shkroi nismës “Thurje” pas humbjes së jetës së gjyqtares. Intervista tregohet nga gruaja që ruhet nga policia, historia e saj dhe si jetojnte në terror.

Agi Haxhimurati – Bashkëthemelues dhe drejtor kreativ i “Hardh Fest”

Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori