RUDINA – LABINOT TAHIRI: SI U MBLODHEN FONDET PER BESIMIN 3-VJECAR DHE SHFAQJA “KUJTESA E UJIT”!

RUDINA – LABINOT TAHIRI: SI U MBLODHEN FONDET PER BESIMIN 3-VJECAR DHE SHFAQJA “KUJTESA E UJIT”!

22:05 21/09/2016

Të ftuar:

Labinot Tahiri – Këngëtar, aktivist

Rozi Kostani – Regjisore,

Rajmonda Bulku – Aktore/ në rolin e nënës që ka vdekur,

Neritan Licaj – Aktor në rolin e të dashurit të njërës nga vajzat (të Merit),

Violeta Trebicka-  Aktore/ Në rolin e Merit.

Të ngjashme
UKT