RUDINA – LINDITA IDRIZI NE MISS UNIVERSE; RRUGETIMI I “TE THYER”; VERSACE 19.69! – TV KLAN

RUDINA – LINDITA IDRIZI NE MISS UNIVERSE; RRUGETIMI I “TE THYER”; VERSACE 19.69!

Emision: 09.02.2017

Të ftuar:

Lindita Idrizi – Miss Universe Albania dhe Miss Fotozhenia në Miss Universe

Adele Budina – Aktore
Edmon Budina – Aktor

Malvina Daraku – Përfaqësuese e Versace 19.69

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*