RUDINA – MANJANI, MINISTRI JASHTE FORMALIZMAVE DHE VIVIAN CANAJ, IMAZH I MARKAVE BOTERORE! – TV KLAN

RUDINA – MANJANI, MINISTRI JASHTE FORMALIZMAVE DHE VIVIAN CANAJ, IMAZH I MARKAVE BOTERORE!

Emision: 20.09.2016

Të ftuar:

Ylli Manjani – Ministër

Vivan Canaj – Modele

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione