RUDINA – MAYA DHE FATMIRA BRECANI: SI MUNDEM TA SJELLIM VERIUN DHE JUGUN NE NJE KENGE; FATLUME BUNJAKU: JETA IME MES FILMIT DHE TEATRIT! – TV KLAN

RUDINA – MAYA DHE FATMIRA BRECANI: SI MUNDEM TA SJELLIM VERIUN DHE JUGUN NE NJE KENGE; FATLUME BUNJAKU: JETA IME MES FILMIT DHE TEATRIT!

Emision: 11.07.2018

Të ftuar:

Maya Alickaj – Këngëtare
Fatmira Breçani – Këngëtare

Fatlume Bunjaku – Aktore

Sejdin Meco – Kardiolog

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*Procredit


Emisione