RUDINA – NE PRITJE TE DASMES MBRETERORE DHE ROZA LATI, THJESHT NDRYSHE NGA TE TJERAT! – TV KLAN

RUDINA – NE PRITJE TE DASMES MBRETERORE DHE ROZA LATI, THJESHT NDRYSHE NGA TE TJERAT!

Emision: 03.10.2016

Të ftuar:

Elda Laze – Drejtore ne Revista “Harmony”

Anila Konomi – Stiliste

Roza Lati – Prezantuese, showgirl

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione