RUDINA – NENA DHE VAJZAT HEROINA QE SHPETUAN FOSNJEN E BRAKTISUR DHE ZAHIRETE E DIMRIT! – TV KLAN

RUDINA – NENA DHE VAJZAT HEROINA QE SHPETUAN FOSNJEN E BRAKTISUR DHE ZAHIRETE E DIMRIT!

Emision: 18.10.2016

Të ftuar:

Fatbardha Zerani,
Alba Zerani,
Ina Zerani,

Dhurata Thanasi – Administratore “Luga e argjendtë”, ambasadore e “Food Revolution”

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione