RUDINA – NGJARJET ME TE PERFOLURA TE SHOWBIZ-IT SHQIPTAR; BRIGELA DEMAJ!

RUDINA – NGJARJET ME TE PERFOLURA TE SHOWBIZ-IT SHQIPTAR; BRIGELA DEMAJ!

23:50 04/09/2017

Të ftuar:

Elda Laze – drejtoreshë e revistës “Harmony”

Albina Gjergji – Zv/kryeredaktore ‎Gazeta “Koha Jonë”

Valer Kolnikaj – Model/ Mjek, opinionist

Ngjarja më e bujshme gjatë verës, marrëdhënia treshe e Egla Harxhit, me fotografin Jarl Ale de Basseville dhe Alesian (vajza 17-vjeçare nga Vlora) dhe shtatzënia e saj. Reportazh në fshatin Libofshë, të Fierit vendi që kanë zgjedhur të jetojnë.

Brigela Demaj- Fotografe & Aktiviste e shoqërisë civile


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori