RUDINA – PERFITIMET QE VIJNE NGA MEDITIMI DHE SUSHI, NJE USHQIM JO VETEM I SHENDETSHEM! – TV KLAN

RUDINA – PERFITIMET QE VIJNE NGA MEDITIMI DHE SUSHI, NJE USHQIM JO VETEM I SHENDETSHEM!

Emision: 29.09.2016

Të ftuar:

Fleura Shkëmbi – Psikologe, Hipnoterapiste

Juli Zguro – Shef Kuzhine në restorant “Otium”

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione