RUDINA – “QUIZ”, STILI I VJESHTES DHE “ALAR BAND” – TV KLAN

RUDINA – “QUIZ”, STILI I VJESHTES DHE “ALAR BAND”

Emision: 15.09.2016

Të ftuar:

Anila Konomi – Stiliste
Irena Kita – Avokate, blogger
Stela Sallaku – Stiliste

Xhieldo Hyseni – Solist
Renato Kodra – Firzarmonike
Ardit Serica – Piano, tastierë
Remi Shrali – Bateri
Aldo Meta – Violinë

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione