RUDINA – ROZA LATI TREGON PER OPERACIONET PLASTIKE DHE MANJOLA NALLBANI, KENGETARJA PA MOSHE! – TV KLAN

RUDINA – ROZA LATI TREGON PER OPERACIONET PLASTIKE DHE MANJOLA NALLBANI, KENGETARJA PA MOSHE!

Emision: 04.10.2016

Të ftuar:

Rozana Lati,

Manjola Nallbani

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione