RUDINA – SILVA GUNBARDHI; MIRA MEKSI; 10 VITE KARDIOLOGJI NE SPITALI AMERIKAN! – TV KLAN

RUDINA – SILVA GUNBARDHI; MIRA MEKSI; 10 VITE KARDIOLOGJI NE SPITALI AMERIKAN!

Emision: 15.02.2017

Të ftuar:

Silva Gunbardhi – Këngëtare
Kastriot Boriçi – Mjek Okulist

Mira Meksi – Shkrimtare dhe përkthyese

Dr. Edjon Harjo – Mjek Kardiolog

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione