RUDINA – TE RRISESH NJE FEMIJE ME SINDROMEN “DOWN” DHE HYSNIE KASTRATI – VAJZA E DIAMANTEVE!

RUDINA – TE RRISESH NJE FEMIJE ME SINDROMEN “DOWN” DHE HYSNIE KASTRATI – VAJZA E DIAMANTEVE!

20:46 28/09/2016

Të ftuar:

Blerina Kondi – Bashkëshortja e të ndjerit Dr.Flori, nëna e Danielit 2 vjeç i lindur Sindromën Down

Emanuela Zaimi – Themeluese dhe drejtuese e fondacionit Down Sindrome Albania

Hysnie Kastrati – Presidente e kompanisë “ La Maison du Diamant H R K”

Të ngjashme
UKT