RUDINA – VAJZAT QE I BASHKON FUTBOLLI; JETA E DYZUAR E BRUNILDA ZLLAMIT!

RUDINA – VAJZAT QE I BASHKON FUTBOLLI; JETA E DYZUAR E BRUNILDA ZLLAMIT!

21:44 21/11/2016

Të ftuar:

Fatjona Borova – Arbitër pranë FSHF-së

Uendi Muja – Kapitene skudrës futbollit “Vllaznia”

Sidorela Gjoni – Gazetare sportive/Komentatore

Brunilda Zllami – Shkrimtare dhe mjeke neurologe

Të ngjashme
UKT