RUDINA – VITI I RI / SI KA QENE FESTUAR DHE SI FESTOHET SOT; INSTALACIONI I MAKINES ME AVULL, PER TE KUJTUAR TE SHKUAREN

RUDINA – VITI I RI / SI KA QENE FESTUAR DHE SI FESTOHET SOT; INSTALACIONI I MAKINES ME AVULL, PER TE KUJTUAR TE SHKUAREN

18:30 21/12/2018

Të ftuar:

Klaudia Hila – Regjisorja e Teatrit të Kukullave,

Visjan Ukcenaj – Aktori i humorit, pjesë e trupës aktoriale të Duplex në Tv Klan,

Fjoralba Dizdari – Modele dhe prezantuese e motit në ABC

Altin Sukaj – ‘Hemingway Fan Club Albania’

Elvira Prençe

Të ngjashme
UKT