RUDINA – ZANA CELA DHE ERA E RE E TKOB; FEJESA E BORA KOKEDHIMES! – TV KLAN

RUDINA – ZANA CELA DHE ERA E RE E TKOB; FEJESA E BORA KOKEDHIMES!

Emision: 22.09.2016

Të ftuar:

Zana Çela – Drejtoreshë e Teatrit Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Kombëtar

Bora Kokëdhima – Stiliste

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione