SARASVATICANDRA – EPISODI 439


SARASVATICANDRA – EPISODI 439

20:00 28/03/2017

Saras dhe Kumud bashkojnë Kushin dhe Vixhan.

Ndërkohë, mamaja e Vixhait dhe Vikrant mbërrijnë te ta.

Familja e Kushit dhe ajo e Vixhait akuzojnë njëri-tjetrin.

Më në fund ata kuptojnë se shkaktar i gjithë rivalitetit është Vikrant.

Kumud dhe Saras kthehen në shtëpi.

Ata ndajnë lajmet e gëzuara me familjen e tyre.

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi