SARASVATICANDRA – EPISODI 440


SARASVATICANDRA – EPISODI 440

19:30 29/03/2017

Gjinekologu rrëfen se Kumud është shtatzënë dhe se ajo dhe foshnja e saj janë shumë mirë.

Vidia vendos të lërë Kumudin në një dhomë në kat të parë.

Saras e shoqëron atë në dhomën e saj të re.

Ai mendon për gjithë përgjegjësitë që do të ketë tashmë që do të bëhet baba.

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi