SARASVATICANDRA – EPISODI 441


SARASVATICANDRA – EPISODI 441

20:00 29/03/2017

Kumud mërzitet duke qëndruar në dhomën e saj.

Vidia i jep asaj disa novela për të lexuar.

Saras e ndalon atë që të lexojë libra dramatikë dhe i kërkon që të lexojë libra mbi shtatëzaninë.

Ai vetë është i vendosur që të lexojë një libër udhëzues se si mund të bëhet babai më i mirë për fëmijën e tij.

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi