SARASVATICANDRA – EPISODI 444


SARASVATICANDRA – EPISODI 444

19:30 31/03/2017

Saras dëshiron të ketë një vajzë, ndërsa Kumud një djalë.

Kumud futet në sallën e lindjes dhe gjinekologu lajmëron që është e nevojshme një ndërhyrje e komplikuar me operacion.

Saras qëndron pranë Kumudit dëri në momentet e fundit.

Çfarë do të ndodhë me të?

 

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi