Sekretari amerikan i Shtetit ka mbërritur në ambientet e piramidës, pas takimit me Presidentin Bajram Begaj.

Në ambientet e piramidës, Sekretari Blinken do të ketë një bashkëbisedim me të rinjtë shqiptarë që kanë përfituar nga programet edukative të vendit mik dhe që sot luajnë një rol thelbësor në forcimin e marrëdhënieve të Shqipërisë me SHBA.

Sipas Klan News, në të njëjtat ambiente, Sekretari amerikan i Shtetit Antony Blinken pritet të zhvillojë një takim edhe me kreun e SPAK, Altin Dumani.