Sekrete familjare – Episodi 100


Sekrete familjare – Episodi 100

23:00 28/05/2023

A do të munden Eren dhe Pars të gjejnë ndodnjë pistë që verteton që Serdar është i përfshirë në vdekjen e Zaferit?

Derja dhe Pars kanë filluar të ndjejnë diçka për njëri-tjetrin.

Çfarë do të kërkojë Xhejlin nga Neva?Të ngjashme