Sekrete familjare – Episodi 161


Sekrete familjare – Episodi 161

21:10 09/09/2023

Ilgaz dhe Xhjlin vazhdojnë të lëndojnë njëri-tjetrin.

A do të zbulojë Ilgaz që Parla po fshihet në shtëpinë e babait të tij?

Cili do të jetë vendimi I gjyqtarës për të gjithë dëshmitaret dhe bashkëpunëtoret e vrasjes së Serdarit?Të ngjashme