Sekrete familjare – Episodi 162


Sekrete familjare – Episodi 162

23:00 15/09/2023

Xhejlin dhe Ilgaz duhet të mësojnë të qëndrojnë larg njëri-tjetrit sado e dhimbshme të jetë kjo.

Jekta verteton që Omer është djali i tij i vërtetë.

Me çfarë çeshtjeje do të përballet kësaj here Xhejlin?Të ngjashme