Sekrete familjare – Episodi 164


Sekrete familjare – Episodi 164

23:20 15/09/2023

Xhejlinin dhe Ilgazin i bën bashk një çeshtja e nusës së vrarë. Si do të jetë takimi i tyre?

Derja mëson që është shtatzënë. Si do ta përjetojë ajo këtë lajm?

A do t’i japin fund njëherë e mirë Xhejlin dhe Ilgaz marrëdhënies së tyre?Të ngjashme