Sekrete familjare – Episodi 165


Sekrete familjare – Episodi 165

23:30 16/09/2023

Xhejlin, Ilgaz dhe Eren duhet të punojnë së bashku në një çeshtje të rëndësishme.

Një telefonatë kërcënuese do të shqetësojë edhe më shumë Xhejlinin.

Cila është arsyeja që Derja nuk gëzon dot për shtatzaninë e saj?Të ngjashme