Sekrete familjare – Episodi 166


Sekrete familjare – Episodi 166

21:00 17/09/2023

Eren dhe Ilgaz kryejnë një hetim më të detajuar për nusen që u gjet e vdekur ditën e dasmës së saj.

A do të zbulojnë ata ndonjë pistë që mund t’i çojë drejt të vërtetës?

Sjellja e Omerit dhe informacioni që ai ka befasojnë dita-ditës Jektan.Të ngjashme