Sekrete familjare – Episodi 19

Sekrete familjare – Episodi 19

21:00 15/01/2023

Lirimi i Çinarit do të çmëndë Zaferin dhe familjen e tij.

A do të mundet Metin të fitojë faljen e djalit të tij?

Cili do të jetë plani i Jektait  për të shpëtuar Enginin?

Zafer shkon të hakmerret ndaj Çinarit.

Një lajm i Xhejlin dhe Ilgaz do të zërë në befasi prokurorin Pars.Të ngjashme