Sekrete familjare – Episodi 20


Sekrete familjare – Episodi 20

21:10 15/01/2023

A do të besojë Pars në martesen e Xhejlin dhe Ilgaz?

Pas përleshjes mbi varrin e Inxhit, cinar arrin të shpëtojë nga Zafer.

Por ky I fundit arrin përsëri të kapë atë dhe e dergon në një vend të braktisur.

Një përleshje mes tyre do të jetë fatale për njerin nga ata.

Të ngjashme