Sekrete familjare – Episodi 204


Sekrete familjare – Episodi 204

21:20 29/10/2023

Deshmmia e Xhejlinit mbi vrasjen e Ejupit bie poshtë kur policia nuk gjen asnjë gjurmë të tij.

Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me të?

Zemra e Metinit nuk e përballon dot të shikojë djalin e tij në morg dhe dërgohet më urgjencë në spital.

Eren ndërkohë po bën çmos që të lirojë Xhejlinin nga akuzat.


Të ngjashme