Sekrete familjare – Episodi 205


Sekrete familjare – Episodi 205

23:00 03/11/2023

Turgut Ali është i vendosur të avancojë më tej planin e tij të arratisjes.

A do të mundet Xhejlin të shikojë për herë të fundit njeriun që dashuron?

Eren i cili tashmë duhet të identifikojë dhe të kapë armikun kryesor pa u vënë re dhe gjithashtu të ndihmojë Xhejlinin të lirohet nga akuzat.

Me kë do të bashkëpunojë ai për t’ia arritur qellimit?


Të ngjashme