Sekrete familjare – Episodi 207


Sekrete familjare – Episodi 207

23:00 04/11/2023

Xhejlin dhe Jekta nga njëra anë dhe Eren me Derjan nga ana tjetër arrijnë të vertetojnë që Turgut Ali është vrasësi i vërtetë i Ilgazit.

Po me  Omerin çfarë do të ndodhë?

Atëherë kur Xhejlin ka humbur shpresën dhe dëshirën për të jetuar, ajo do të përballet më një realitet të pa imagjinuar…


Të ngjashme