Sekrete familjare – Episodi 22

Sekrete familjare – Episodi 22

23:00 20/01/2023

A do të ecë plani i Jektait për të pastruar emrin e djalit të tij?

Kush do të jetë tashmë I dyshuari kryesor për vrasjen e Inxhit?

Ilgaz dhe Xhejlin nga ana tjetër kërkojnë të sigurojnë çdo provë për të vertëtuar që Engin është vrasesi i vërtetë.

Çinar rrëfen vrasjen e Zaferit…Të ngjashme