Sekrete familjare – Episodi 24


Sekrete familjare – Episodi 24

23:00 21/01/2023

Metin zhduk trupin e Zaferit dhe fshin të gjitha provat që mund të inkriminojnë Çinarin.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?

Si do të jetë përballja e Xhejlin dhe Jektai?

A do të mundet Jektai të shpëtojë dhe kësaj here djalin e tij?

Të ngjashme