Sekrete familjare – Episodi 27

Sekrete familjare – Episodi 27

23:20 22/01/2023

Si do të jetë përballja e Ajlinit dhe Zymryt?

Pars i bindur që Engin është vrasësi mundohet të bashkëpunojë me Ilgazin dhe Xhejlinin për të provuar fajësinë e tij.

 Çfarë do të thuhet në një përballje mes Ilgaz dhe Pars?Të ngjashme