Sekrete familjare – Episodi 57


Sekrete familjare – Episodi 57

21:20 17/03/2023

Çfarë po përpiqen të zbulojnë Xhejlin dhe Ilgaz?

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Neva dhe Pars?

Jekta do të zbulojë një sekret të Laçin.

Gyl vendos të ndërpresë kërkimet për Zaferin.Të ngjashme