Sekrete familjare – Episodi 59

Sekrete familjare – Episodi 59

23:00 19/03/2023

Pars dhe Eren shkojnë të kalojnë darken në shoqërinë e Xhejlinit dhe Ilgazin duke vendosur kështu më në fund paqen mes tyre.

Si do të manipulohen provat e gjetura në vendin e krimit?

Të kujt do të jenë shenjat e gishtërinjve?

A do të mundet Jekta të zbulojë se më kë po e tradhëton Laçin atë?

Të ngjashme