Sekrete familjare – Episodi 60

Sekrete familjare – Episodi 60

21:00 25/03/2023

Metin, Pars dhe Eren bëhen bashkë për të gjetur një zgjidhje për të shpëtuar Ilgazin nga akuzat.

Çfarë do të thuhet në një përballje të ashpër mes Xhejlin dhe Jekta?

Çfarë provash po mbledh ky i fundit për të fundosur Xhejlinin?

Të ngjashme