Sekrete familjare – Episodi 91

Sekrete familjare – Episodi 91

21:00 13/05/2023

Çfarë do t’i rrëfejë Osman Jektas?

Xhejlin është e entuziasmuar për shtëpinë e saj të re dhe për jetën që do të fillojë krah Ilgazit.

A do të mundet ky i fundit t’i rrëfejë se kush është vrasësi i babait të saj duke i shkatërruar kështu lumturinë që po ndërton?

Të ngjashme