Sekrete familjare – Episodi 92

Sekrete familjare – Episodi 92

21:00 20/05/2023

Ndërkohë që Ilgaz sheh lumturinë e Xhejlinit e ka të pamundur  t’i rrëfejë asaj të vërtetën e dhimbshme.

Eren , Pars dhe Ilgaz janë vënë në kërkim të Çinarit.

Jekta vendos t’i rrëfejë Xhejlinit se kush është vrasësi i babait të saj.

Të ngjashme